دانلود آهنگ جدید

تانی موزیک

امام حسین (ع) : بخشنده ترین مردم کسی است که در هنگام قدرت می بخشد.
یکشنبه ۲۲ تیر ۱۳۹۹

قلیه ماهی

دسته بندی : سرگرمی تاریخ : جمعه ۴ مرداد ۱۳۹۸

مواد لازم

ماهی – ۲ کیلوگرم (از نوع ماهیهای شیر،سنگسر،هامور یا شوریده)

پیاز متوسط – ۳ تا ۴ عدد

گشنیز-۱ کیلوگرم

شنبلیله – ۲۵۰ گرم

تمبر هندی – ۲۰۰ گرم

زردچوبه – ۲ قاشق مرباخوری

فلفل قرمز کوبیده شده به مقدار کم (به نسبتی که میل داریم غذا تند باشد)

سیر- ۱ بوته

روغن – ۲۰۰ گرم

 

 

طرز تهیه

سبزی را پس از تمیز کردن شسته، در آبکش می ریزیم تا آب آن برود؛ بعد آنرا ریز خرد می کنیم. پیاز را خرد کرده با روغن سرخ می کنیم تا طلایی شود. سیر را می کوبیم و در پیاز می ریزیم. سبزی را نیز به آن اضافه کرده، می گذاریم آب آن تبخیر و کمی سرخ شود. ماهی را تکه کرده با ۱ استکان آب و کمی نمک می گذاریم در حرارت ملایم بپزد. پوست آن را می گیریم و به قطعات درشت خرد کرده در سبزی می ریزیم.

تمبر هندی را در ۲/۱ لیوان آب جوش خیس می کنیم و در پارچه نازکی ریخته،شیره آن را می گیریم و آن را به سبزی و ماهی اضافه می کنیم؛ زردچوبه و کمی نمک به آن زده مخلوط می نماییم. تمام مواد را همراه با یکدیگر، کمی سرخ می کنیم؛۲ تا ۳ لیوان آب در آن می ریزیم و در حرارت ملایم قرار می دهیم تا خورش آهسته بجوشد و جا بیفتد. در اواخر طبخ ترشی و نمک آن را اندازه می کنیم.

.

نوشته قلیه ماهی اولین بار در مردان پارس. پدیدار شد.

به این پست امتیاز دهید.
Likes۰Dislikes۰
588 views مشاهده
دیدگاه کاربران انتشار یافته : ۰ - در انتظار بررسی : 2
    • دیدگاه ارسال شده توسط شما ، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
    • دیدگاهی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با مطلب باشد منتشر نخواهد شد.