خورش کنجد با مرغ

مواد لازم

کنجد آسیاب شده ۲ پیمانه

فیله سینه مرغ ۳۰۰ گرم

کدو حلوایی پخته شده ۱ پیمانه

پیاز داغ ۱ پیمانه

رب انار ۳/۱ پیمانه

شکر ۲/۱ پیمانه

کره به میزان لازم

نمک و زردچوبه به میزان لازم

آب ۴ پیمانه

 

 

طرز تهیه

فیله مرغ را با کره تفت می دهیم. زردچوبه اضافه می کنیم و بعد کنجد را اضافه کرده و خیلی کم تفت می دهیم (اگر زیاد تفت دهیم می سوزد و تلخ می شود) بعد آب را هم اضافه می کنیم به همراه کدو حلوایی و می گذاریم خورش به جوش آید. بعد زیر آنرا کم می کنیم و می گذاریم تا حدودا" 5/1 ساعت ریز بجوشد. در آخر نمک و شکر و رب انار را اضافه می کنیم و می گذاریم مجددا" حدود نیم ساعت تا خورش جا بیافتد.

.

نوشته خورش کنجد با مرغ اولین بار در مردان پارس. پدیدار شد.