دانلود آهنگ جدید

تانی موزیک

امام حسین (ع) : بخشنده ترین مردم کسی است که در هنگام قدرت می بخشد.
یکشنبه ۲۶ آبان ۱۳۹۸

اسپاگتی با ژامبون

دسته بندی : سرگرمی تاریخ : جمعه ۴ مرداد ۱۳۹۸

مواد لازم

برای ۶ نفر

اسپاگتی – ۵۰۰ گرم

ژامبون – ۳۰۰ گرم (بهتر است ژامبون یک قطعه باشد)

نخود سبز پخته شده – ۲۵۰ گرم (۱ لیوان)

کنسرو مارچوبه سبز – ۱ قوطی

کوچک فلفل دلمه قرمز – ۱ تا ۲ عدد

سیر – ۲ تا ۳ پر

ریحان و نعناع – از هر کدام ۲ تا ۳ ساقه

کره – ۷۵ گرم

شکر – یک قاشق چایخوری

خامه – ۷۵ گرم

کاستی یا کاهوی قرمز – ۴ تا ۵ ساقه (کاستی یا کاهوی قرمز در ایران کمیاب است . می توان از مصرف آن صرف نظر کرد.)

 

 

طرز تهیه

سیر را نرم کوبیده فلفل دلمه را کوچک خرد می کنیم و ژامبون را به شکل چهارگوش منظم می بریم. کره را در ظرفی ریخته روی حرارت ملایم قرار می دهیم تا آب شود. سیر را با کره کمی سرخ می کنیم و ۲ تا ۳ قاشق آب در تابه می ریزیم،فلفل را داخل سیر ریخته هم می زنیم کمی نرم شود. ژامبون و نخود را با انها مخلوط کرده شکر و کمی نمک و فلفل می زنیم و می گذاریم تمام مواد گرم بماند. در اخر کار مارچوبه را با قیچی در قطعات کوچک ببرید و داخل ظرف بریزید.

قابلمه متناسب با اسپاگتی را آب کرده روی آتش می گذاریم تا آب بجوشد. نصف قاشق غذاخوری نمک و ۲ تا ۳ قاشق روغن مایع را به آب اضافه کرده اسپاگتی را داخل ظرف می ریزیم. حرارت را ملایم کرده می گذاریم مغز اسپاگتی نرم شود. بعد انرا در صافی می ریزیم،کمی آب نیم گرم روی آن می دهیم. می گذاریم آب آن کاملا برود. خامه را داخل ظرف ژامبون ریخته هم می زنیم و اسپاگتی را با آن مخلوط می کنیم. کافی است تمام مواد با هم گرم شوند. غذا را در ظرف مناسبی ریخته و روی ان را با نعناع و ریحان خرد شده تزئین می کنیم.

در صورت مصرف کاستی یا کاهوی قرمز آنرا کمی درشت تر خرد می نمائیم و با نعناع و ریحان روی غذا می پاشیم.

.

نوشته اسپاگتی با ژامبون اولین بار در مردان پارس. پدیدار شد.

به این پست امتیاز دهید.
Likes۰Dislikes۰
136 views مشاهده
دیدگاه کاربران انتشار یافته : ۰ - در انتظار بررسی : 0
    • دیدگاه ارسال شده توسط شما ، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
    • دیدگاهی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با مطلب باشد منتشر نخواهد شد.